Groepstentoonstellingen

In de tentoonstelling Zoals jij en ik zijn (groeps) portretten opgenomen waarin het kijken naar
‘de ander’ centraal staat. Kunstenaars zijn de antennes van de samenleveing en verdiepen zich in de wereld en in de medemens. En in een veranderend wereldbeeld stellen kunstenaars de vraag: wie is of was die ander, hoe zie ik die ander?

Met werk van:
Esiri Erheriene-Essi
Folkert de Jong
Natasja Kensmil
Meiro Koizumi
Eva Räder
Charlotte Schleiffert
Julia Winter
Opening: 3 maart 19:00 – 21:00 uur

De tentoonstelling DINGEN toont werk van Woody van Amen, Ni Haifeng, David Jablonowski, Jan Roeland, Maria Roosen, Leo Vroegindeweij en Ina van Zyl.

De tentoonstelling DINGEN toont werk van zeven kunstenaars die op verschillende manieren en uitingen objecten in hun werk gebruiken. Een gevonden of gekozen object wordt door de kunstenaars in deze tentoonstelling getransformeerd tot bijvoorbeeld iets poëtisch, sensueels of juist iets concreets. Deze kunstwerken bieden ons een andere kijk op de aard, functie of betekenis van een object.

DINGEN is te zien t/m zondag 2 april.

Open Podium

Naast de groepstentoonstellingen is de Art Chapel beschikbaar voor eendaagse, weekend of meerdaagse events met dynamische crossovers met nieuwe media, videokunst, performance, toneel, dans, fashion, literatuur, natuur en muziek. De stichting schuwt het experiment niet en verwacht daarmee ook een nieuw, jong en divers publiek te bereiken.
Meer informatie via info@artzuid.nl.

DINGEN

Woody van Amen ‘Vibro object’ (1970-’71). Collectie Museum Het Valkhof, Nijmegen

Programmakalender